Sogneprojekt - udarbejdelse af ny grøn messehagel

Lidt om projektet med at få lavet en ny messehagel til kirken.

Vi er en arbejdsgruppe på 7 personer, der lige nu broderer og syr en ny grøn messehagel til Gullestrup Kirke.

Vi har fået vævet stoffet af to dygtige elever fra Teko/Via University, og efter nogle indledende overvejelser, øvelser, prøver osv. har vi nu fået klippet de to sider, og vi er godt i gang med at lave dekorationen på forstykket.

Det er et spændende projekt for os alle, og vi er naturligvis spændte på at få det indviet. Det er planen, at den skal i brug første gang til Trinitatis, hvor farven netop er grøn, og det er søndag den 23. juni.