Orglet spiller - torsdag den 28. februar kl. 19.30

Anna Ring er studerende ved Det Jyske Musikkonservatorium og har specialiseret sig i engelsk orgelmusik. Hun vil spille værker af de store engelske komponister Elgar, Purcell og Howells. Fri entré

Den Totale Dekadence - onsdag den 13. marts kl. 19.30

Den Totale Dekadence er et blandet kor med ca. 70 medlemmer i alderen 25-75 år. De optræder med et bredt og varieret repertoire inden for rytmiske sange, musicals, rock, evergreens, danske sange og salmer. Koret ledes af Aage Christiansen og akkompagneres på klaver af Hanna Christiansen. Fri entré.

4-hændigt klavermusik - torsdag den 15. august kl. 19.30

Rita Verdicchio, som er uddannet pianist, vil sammen med sin mand organistprofessor Mario Verdicchio spille 4-hændigt på kirkens flygel. De vil spille værker af blandt andre Mozart og Schubert. Mario Verdicchio vil endvidere spille et par værker på orglet. Fri entré. 

Ole Jørgensen & The Jubilee Singers - torsdag den 25. september kl. 19.30

Sangeren Ole Jørgensen vil i selskab med tre håndplukkede korsangere og én af landets dygtigste gospelpianister Kristian Enevoldsen synge "Old school Gospel". Entré 80 kr. 

Herning Amatør Symfoniorkester - tirsdag den 29. oktober kl. 19.30

Orkestret spiller for 20. gang efterårskoncert i Gullestrup Kirke. Hanne Askou er kapelmester og Poul la Cour svinger dirigentstokken. Fri entré.

Julekoncert med Hedekoret - mandag den 3. december kl. 19.30

En festlig blanding af gamle og nye julesange - og salmer. Fri entré.

Kommende gudstjenester

LIVETS BEGIVENHEDER

Dåb, konfirmation, bryllup og begravelse er nogle af livets store begivenheder. Klik her og læs mere om, hvad det betyder, hvad I skal gøre og hvor I kan henvende jer.