Minikonfirmander

"Hej, hej, vi er mini-konfirmander, som hver torsdag her i kirken bor.... tralala"

At være minikonfirmand er et gratis tilbud til børn i 3. klasse.

Børnene bliver hentet ovre på skolen af Julius, som er præst, og når de kommer over i kirken, får de boller og saftevand. Bagefter er der forskellige aktiviteter: vi lytter til spændende fortællinger fra Bibelen, tegner, maler og synger en masse gode minikonfirmand-sange. Vi plejer også at lave et krybbespil, som bliver opført til skolens juleafslutning i kirken.

Forløbet strækker sig over ca. 8-10 gange med opstart i september. Eleverne modtager en indbydelse i god tid, inden vi begynder. GLÆD JER!