Nørklecafé

Vi strikker og hækler til gavn for Kirkens Korshærs aktiviteter.

Kirkens Korshær modtager gerne trøjer, halstørklæder, vanter, huer, børnetøj, strømper o. lign., og vi har allerede leveret flere poser fyldt med forskellige flotte ting til Kirkens Korshærs årlige julemarked i Tivoli, hvorfra overskuddet går til deres hjælpearbejde i Danmark. Eventuelle overskydende produkter gives til hjemløse eller fordeles på varmestuer og væresteder, der måtte mangle.

Det sker på onsdage fra kl. 13.30 til kl. 15.30 i kirkens menighedslokale. Der er kaffe/te på kanden og småkager i skålen.

Her er altid plads til flere - og alle er velkomne til at være med til en hyggelig eftermiddag med gode formål.

Kontakt: Kirketjener Maj-Britt Madsen, 97215341/ 81750325